Menüü
Ostukorv

Raamaturiiul Paris (valge)

Raamaturiiul Paris (valge)
Toote info
Kollektsioon Paris
Laius (cm) 96,2 cm
Kõrgus (cm) 200,8 cm
Sügavus (cm) 36,6 cm
Tootjamaa Taani
Raamaturiiul Paris (valge)
  • Toote saadavus: Laos
  • Toote mõõdud (sügavus x laius x kõrgus): 36.60cm x 96.20cm x 200.80cm
289€
Maksudeta: 241€

Võimalikud valikud

Paris tootesarja mööbel võlub oma elegantse ning romantilist hõngu välimuse poolest. Kergelt Vahemerelikku disaini meenutav raamaturiiul on justkui iga sisustaja unistus paigutada ära oma vajalikud raamatud ja esemed kauni välimusega riiulile. Valge raamaturiiuli muudab eriliseks selle pealisplaadile ja alusplaadile süvistatud dekoratiivsed kaunistusjooned. Raamaturiiul on mahukas ning oma klassikalise stiili tõttu omab pikka kasutusiga ka kodu teistes siseruumides. Raamaturiiul sobib elutuppa, magamistuppa, lastetuppa ja kodukontorisse. Raamturiiul sobib nii kaasaegsesse linnakorterisse kui ka hubasesse maakoju.

Raamaturiiul on valmistatud kvaliteetsest ning vastupidavast mööbliplaadist. Riiulil on viis riiulivahe, kus on hea paigutada paigutada raamatuid, albumeid, pilte või muid dekoratiivseid esemeid. Kolm vaheriiulit on reguleeritava kõrgusega. Ühe vaheriiuli kandevõime on 10 kg.

Paris mööblisarjast leiab veel samas stiilis kappe, kummuteid, voodeid ja palju muud. Sobitades raamaturiiuli juurde sama sarjast kummuti või laua, lood oma elutoas kauni mööbli terviklahenduse!

Materjal: mööbliplaat
Viimistlus: valge
Tootesari: Paris