Menüü
Ostukorv

Riidekapp Anna 225 cm (valge/kroom)

Riidekapp Anna 225 cm (valge/kroom)
Toote info
Kollektsioon Anna
Laius (cm) 225 cm
Kõrgus (cm) 210 cm
Sügavus (cm) 58 cm
Tootjamaa Saksamaa
Riidekapp Anna 225 cm (valge/kroom)
  • Toote saadavus: Tarneaeg: 1-2 kuud
  • Toote mõõdud (sügavus x laius x kõrgus): 58.00cm x 225.00cm x 210.00cm
570€
Maksudeta: 475€

Võimalikud valikud

Riidekapp Anna on valmistatud kvaliteetsest mööbliplaadist, mis sobib oma valge värvuse tõttu koju, kus hinnatakse puhtaid ning neutraalseid toone, andes interjöörile juurde moodsa ning elegantse lähenemise. Valge värvuse tõttu on riidekappi võimalik sobitada pea igasse siseruumi ning annavad sisustajale väga laialdased võimalused. Riidekapi kolm suurt peegliosa muudavad kapi veelgi praktilisemaks ning annavad ruumile juurde avarust ning kroomitud iluliistud annavad kapile juurde modernsust. Riidekapi käepidemed on plastikust.

Riidekapp on oma mõõtmetelt parajalt suur, mistõttu annab võimaluse mahutada kõik vajaliku silme eest ära. Riidekapp Annal on viis ust, kolmel keskmisel uksel on peegel. Viie ukse taga on kahe vaheseinaga ära jaotatud kaks laiemat ning üks kitsam kapi osa. Kapi eriosad võimaldavad ära eraldada mitme pereliikme riided ja aksessuaarid. Kõigil kolmel vaheosal on ülemine riiul ning riiete riputamiseks riidepuutoru. Riidepuutorule on võimalik riputada erinevaid riideid, üleriideid, lipse, salle, püksirihmasid ja palju muud. Ülemisel riiulil on mugav hoiustada kaste, mütse, kindaid ning muid esemeid. Riidekapp Anna sobib ideaalselt magamistuppa või esikusse.

Riidekapp Anna annab sisustajale väga avarad võimalused tuua magamistuppa lihtsasti kokku sobituvaid mööbliesemeid või sisustusdetaile. Loo oma magamistoas mööbli terviklahendus ning sobita riidekapi juurde veel Anna mööblisarjast kummut, voodi või öökapp.

Materjal: mööbliplaat, peegel
Viimistlus: valge/kroom
Tootesari: Anna