Menüü
Ostukorv

Riidekapp Landwood (valge)

Riidekapp Landwood (valge)
Riidekapp Landwood (valge)
Riidekapp Landwood (valge)
Riidekapp Landwood (valge)
Toote info
Kollektsioon Landwood
Laius (cm) 120 cm
Kõrgus (cm) 200 cm
Sügavus (cm) 51 cm
Tootjamaa Saksamaa
Riidekapp Landwood (valge)
  • Toote saadavus: Tarneaeg: 3-6 nädalat
  • Toote mõõdud (sügavus x laius x kõrgus): 51.00cm x 120.00cm x 200.00cm
379€
Maksudeta: 316€

Võimalikud valikud

Lihtsuses peitub võlu ning just seetõttu Landwood mööblisarja riidekapp annab Sinu magamistoale kauni välimuse. Landwood mööblisarja riidekapp sobib heleda sisustusega magamistuppa, kus sisustaja hindab puhtaid ning neutraalseid toone ning tagasihoidlikku stiili. Landwood riidekapp võlub oma romantilise ning õrna disaini poolest ning annab võimaluse kapiga lihtsasti kokku sobitada magamistoa muud mööblit ja sisustuselemente.

Lisaks kaunile välimusele on kapp väga praktiline oma mahutavuse ning erinevate hoiustamise võimaluste poolest. Riidekapp Landwood on valmistatud kvaliteetsest melamiinkattega mööbliplaadist ning MDF-plaadist. Riidekapi vasakpoolse ja keskmise kapiukse taga on ühendatud osa, kus on riiete riputamiseks lai riidepuutoru ning ülariiul. Kapi parempoolse ukse taga on viis riiulivahe, kapi alumises osas on kolm kitsamat sorti metallsiinidel liikuvat sahtlit. Landwood riidekapi toob esile selle valgel mööbliplaadil eristuvad metallist kapinupud.

Landwood mööblisarjast leiab veel samas stiilis kappe, kummuteid, voodeid ja palju muud! Sobitades riidekapi juurde sama sarjast voodi või kummuti, lood oma magamistoas kauni mööbli terviklahenduse!

Materjal: melamiinkattega mööbliplaat, MDF
Värv: valge
Tootesari: Landwood