Menüü
Ostukorv

Kummut Paris 6s (valge)

Kummut Paris 6s (valge)
Kummut Paris 6s (valge)
Kummut Paris 6s (valge)
Kummut Paris 6s (valge)
Toote info
Kollektsioon Paris
Laius (cm) 96 cm
Kõrgus (cm) 140 cm
Sügavus (cm) 48,5 cm
Kummuti/kapi tüüp 6 sahtliga
Tootjamaa Taani
Kummut Paris 6s (valge)
  • Toote saadavus: Laos
  • Toote mõõdud (sügavus x laius x kõrgus): 48.00cm x 96.00cm x 140.00cm
395€
Maksudeta: 329€

Võimalikud valikud

Kummut Paris on eriti praktiline oma kauni välimuse ning mitmete hoiustamise võimaluste poolest. Paris tootesarja mööbel võlub oma elegantse ning romantilist hõngu välimuse poolest. Kergelt Vahemerelikku disaini meenutav kummut on justkui iga sisustaja unistus paigutada ära oma vajalikud esemed kauni välimusega kappi. Valge mööbel mõjub ruumis kergelt ning muudab toa avaramaks. 

Valge kummuti muudab eriliseks selle pealisplaadile ja alusplaadile süvistatud dekoratiivsed kaunistusjooned. Samuti annavad kummutile kontrasti metallist kapinupud. Kummut on mahukas ning oma klassikalise stiili tõttu omab pikka kasutusiga ka kodu teistes siseruumides. Kummut sobib nii elutuppa, magamistuppa, esikusse kui ka kodukontorisse. Kapp sobib nii kaasaegsesse linnakorterisse kui ka hubasesse maakoju.

Kummut Paris on valmistatud kvaliteetsest ning vastupidavast mööbliplaadist. Kummutil on kaks väikest ja neli suurt metallsiinidel liikuvat sahtlit. Sahtlid annavad võimaluse paigutada ära vajalikud esemed ja aksessuaarid, mida soovitakse hoida endale käepärases kohas. Kummuti väikse sahtli kandevõime 4 kg ja suure sahtli kandevõime on 9 kg. Kummuti pealisplaadile on ideaalne võimalus paigutada mõni väiksem lamp, pildiraame ja muid esemeid, mida soovitakse eksponeerida. Kummuti pealmise plaadi kandevõime on 25 kg. Kummutil on reguleeritava kõrgusega jalad.

Paris mööblisarjast leiab veel samas stiilis kappe, kummuteid, voodeid ja palju muud. Sobitades kummuti juurde samast sarjast kapi või voodi, lood oma kodus kauni mööbli terviklahenduse!

Materjal: mööbliplaat
Viimistlus: valge
Tootesari: Paris