Menüü
Ostukorv

Öökapp Paris (valge)

Öökapp Paris (valge)
Toote info
Kollektsioon Paris
Laius (cm) 43,6 cm
Kõrgus (cm) 58,8 cm
Sügavus (cm) 40 cm
Kummuti/kapi tüüp 2 sahtliga
Tootjamaa Taani
Öökapp Paris (valge)
  • Toote saadavus: Laos
  • Toote mõõdud (sügavus x laius x kõrgus): 40.00cm x 43.60cm x 58.80cm
157€
Maksudeta: 131€

Võimalikud valikud

Paris tootesarja valge mööbel võlub sisustajat oma elegantse ning romantilist hõngu välimuse poolest. Kergelt Vahemerelikku disaini meenutav valge öökapp on praktiline ning kaunis mööbliese, mis annab lisaväärtust magamistoa terviklahendusele sobitades öökapi kokku sama sarja voodiga. Valge mööbel mõjub ruumis kergelt ning muudab toa avaramaks. Öökapi muudab eriliseks selle pealisplaadile ja alusplaadile süvistatud dekoratiivsed kaunistusjooned. Öökapp sobib nii kaasaegsesse linnakorterisse kui ka hubasesse maakoju.

Lisale ilusale disainile on öökapp ka praktiline oma hoiustamise võimaluste poolest. Öökapil on kaks metallsiinidel liikuvat sahtlit, mis annavad võimaluse paigutada ära väärtuslikud esemed ja aksessuaarid, mida soovitakse hoida turvaliselt enda lähedal. Öökapil on ka üks avatud vaheriiul, kus on mugav hoiustada vajalikku lugemisvara ja väiksemaid esemeid. Sahtli sisemõõdud on 28,5 cm (sügavus) x 29,5 cm (laius) x 10,5 cm (kõrgus).

Paris mööblisarjast leiab veel samas stiilis kappe, kummuteid, voodeid ja palju muud. Sobitades öökapi juurde samast sarjast voodi, lood oma magamistoas kauni mööbli terviklahenduse!

Materjal: mööbliplaat
Viimistlus: valge
Tootesari: Paris