Menüü
Ostukorv

Riidekapp Paris (pähkel)

Riidekapp Paris (pähkel)
Riidekapp Paris (pähkel)
Riidekapp Paris (pähkel)
Riidekapp Paris (pähkel)
Toote info
Kollektsioon Paris
Laius (cm) 96 cm
Kõrgus (cm) 200 cm
Sügavus (cm) 60 cm
Kummuti/kapi tüüp 2 uksega
Tootjamaa Taani
Riidekapp Paris (pähkel)
  • Toote saadavus: Laos
  • Toote mõõdud (sügavus x laius x kõrgus): 60.00cm x 96.00cm x 200.00cm
352€
Maksudeta: 293€

Võimalikud valikud

Kitsas riidekapp Paris on välimuselt pisut massiivne kuid selle elegantne disain toob igasse interjööri hubasust kuid ei mõju ruumile liialt ülekoormavalt. Riidekapi toob esile selle pähkli imitatsiooniga viimistlus, mis muudab magamistoa õdusamaks ning sobib neile, kes hindavad kergelt loodushõngulisi ning tumedamaid toone oma magamistoas. Riidekapi värviga on ideaalne luua kontrasti näiteks heledama parketi või neutraalsemate seinatoonide kõrval. Riidekappi on lihtne kokku sobitada magamistoa muu mööbli ja sisustuselementidega. Riidekapi toob esile selle kergesti haaratavad metallist käepidemed. Riidekapp Paris sobib oma välimuse poolest magamistuppa ning esikusse.

Lisale ilusale disainile on riidekapp ka praktiline oma hoiustamise võimaluste poolest. Riidekapp Paris on valmistatud kvaliteetsest ning vastupidavast mööbliplaadist. Riidekapp on jaotatud kaheks osaks. Vasakpoolse ukse taga on ülariiul asjade hoiustamiseks ning riidepuutoru riiete riputamiseks. Parempoolse ukse taga on neli riiulit, kuhu on mugav paigutada riideid ning muid aksessuaare. Riidekapil on viis väikest reguleeritava kõrgusega jalga. 

Paris mööblisarjast leiab veel samas stiilis kappe, kummuteid, voodeid ja palju muud. Sobitades riidekapi juurde samast sarjast kummuti või voodi, lood oma kodus kauni mööbli terviklahenduse!

Materjal: mööbliplaat
Viimistlus: pähkel
Tootesari: Paris