Menüü
Ostukorv

Riidekapp Paris (valge)

Riidekapp Paris (valge)
Riidekapp Paris (valge)
Riidekapp Paris (valge)
Riidekapp Paris (valge)
Toote info
Kollektsioon Paris
Laius (cm) 181 cm
Kõrgus (cm) 200 cm
Sügavus (cm) 60 cm
Kummuti/kapi tüüp 4 uksega
Tootjamaa Taani
Riidekapp Paris (valge)
  • Toote saadavus: Tarneaeg: 1-2 kuud
  • Toote mõõdud (sügavus x laius x kõrgus): 60.00cm x 181.00cm x 200.00cm
829€
Maksudeta: 691€

Võimalikud valikud

Väga mahukas riidekapp Paris vastab ka kõige nõudlikuma sisustaja hoiustamise vajadustele. Paris tootesarja mööbel võlub igat sisustajat oma elegantse ning romantilist hõngu välimuse poolest. Kergelt Vahemerelikku disaini meenutav riidekapp on justkui iga sisustaja unistus paigutada ära oma vajalikud riided ja aksessuaarid kauni välimusega kappi. Valge mööbel mõjub ruumis kergelt ning muudab toa avaramaks. 

Riidekapi muudab eriliseks selle pealisplaadile ja alusplaadile ning kapiustele süvistatud dekoratiivsed kaunistusjooned. Samuti annavad riidekapile kontrasti metallist kapinupud. Riidekapp on piisavalt on mahukas ning oma klassikalise stiili tõttu omab pikka kasutusiga ka kodu teistes siseruumides. Riidekapp sobib nii magamistuppa, lastetuppa kui ka esikusse. Kapp sobib nii kaasaegsesse linnakorterisse kui ka hubasesse maakoju. Kapi suuremate mõõtmete tõttu sobib riidekapp avaramasse magamistuppa ning esikusse.

Lisale ilusale disainile on riidekapp ka väga praktiline oma mitmete hoiustamise võimaluste poolest. Riidekapp Paris on valmistatud kvaliteetsest ning vastupidavast mööbliplaadist. Riidekapil on neli kapiust, mille külgmiste uste taga on mõlemal pool neli riiulit. Riiulitele on mugav paigutada riideid ning muid aksessuaare. Kahe keskmise ukse taga on ülemine lai riiul ning pikk riidepuutoru. Ülemisel riiulil on mugav hoiustada muu hooaja jalanõusid ja riideid. Riidekapil on kuus väikest reguleeritava kõrgusega jalga. 

Paris mööblisarjast leiab veel samas stiilis kappe, kummuteid, voodeid ja palju muud. Sobitades riidekapi juurde samast sarjast kummuti või voodi, lood oma kodus kauni mööbli terviklahenduse!

Materjal: mööbliplaat
Viimistlus: valge
Tootesari: Paris