Menüü
Ostukorv

Kummut Detroit (tammeplank)

Kummut Detroit (tammeplank)
Toote info
Kollektsioon Detroit
Laius (cm) 81 cm
Kõrgus (cm) 92 cm
Sügavus (cm) 41 cm
Kummuti/kapi tüüp 6 sahtliga
Tootjamaa Saksamaa
Kummut Detroit (tammeplank)
  • Toote saadavus: Laos
  • Toote mõõdud (sügavus x laius x kõrgus): 41.00cm x 81.00cm x 92.00cm
265€
Maksudeta: 221€

Võimalikud valikud

Industriaalse stiiliga kummut Detroit sobib sisustajale, kes hindab oma interjööris erilist ning kaasaegset tööstuslikku disaini. Industriaalne mööblidisain lööb laineid nii magamistoa kui ka elutoa sisekujunduses, olles erilise välimusega ning säilitades praktilised omadused. Kummut Detroit on silmapaistev ning unikaalne oma tammeplangu puiduimitatsiooni viimistlusega, millele loovad kauni kontrasti mustast metallist käepidemed ning kapijalad.

Tööstusliku välimusega kummut Detroit on valmistatud kvaliteetsest ning vastupidavast mööbliplaadist. Kummut on ruumikas ning vastab ka kõige nõudlikuma sisustaja hoiustamise vajadustele. Kummutil on kaks väikest ja neli suurt metallsiinidel liikuvat sahtlit. Sahtlites on hea hoiustada riideid ja muid vajaminevaid esemeid, mida soovitakse hoida mugavalt käepärases kohas. Kummuti käepidemed on kergesti haaratavad ja valmistatud metallist.

Kui soovid luua oma magamistoas erilise tööstuslikus stiilis mööbli terviklahenduse, siis heida pilk Detroit tootesarjale, mille seast leiad veel erinevates mõõtudes kappe, öökappe ja voodeid!

Materjal: mööbliplaat, metall
Viimistlus: tammeplank
Tootesari: Detroit