Menüü
Ostukorv

Riidekapp Detroit (tammeplank/must)

Riidekapp Detroit (tammeplank/must)
Riidekapp Detroit (tammeplank/must)
Riidekapp Detroit (tammeplank/must)
Riidekapp Detroit (tammeplank/must)
Toote info
Kollektsioon Detroit
Laius (cm) 200 cm
Kõrgus (cm) 216 cm
Sügavus (cm) 58 cm
Kummuti/kapi tüüp 4 ukse ja 3 sahtliga
Tootjamaa Saksamaa
Riidekapp Detroit (tammeplank/must)
  • Toote saadavus: Tarneaeg: 3-6 kuud
  • Toote mõõdud (sügavus x laius x kõrgus): 58.00cm x 200.00cm x 216.00cm
549€
Maksudeta: 458€

Võimalikud valikud

Industriaalse stiiliga riidekapp Detroit sobib sisustajale, kes hindab oma interjööris erilist ning kaasaegset tööstuslikku disaini. Industriaalne mööblidisain lööb laineid nii magamistoa kui ka elutoa sisekujunduses, olles erilise välimusega ning säilitades praktilisuse funktsionaalsuse. Riidekapp Detroit on silmapaistev ning unikaalne oma tammeplangu puiduimitatsiooni ning musta värvi kombinatsioonis viimistluse poolest, millele loovad kauni kontrasti mustast metallist käepidemed ning dekoratiivsed detailid kapiustel. Riidekapp Detroit meenutab justkui New York’iliku loft stiilis elamise interjööri, mistõttu sobib eelkõige modernsesse siseruumi. Riidekapp sobib nii magamistuppa, noorte tuppa ning esikusse.

Tööstusliku välimusega riidekapp Detroit on valmistatud kvaliteetsest ning vastupidavast mööbliplaadist. Riidekapil on neli kapiust, mille vasakul ja paremal pool on kitsamad vaheosad ning keskel kahe ukse taga on üks ühendatud lai vaheosa. Kõikides vahedes on üks riidepuutoru ning üks ülemine riiul. Riidepuutorul on mugav riputada riideid ning muid aksessuaare nagu lipsud ja sallid. Kapi ülariiulil on hea hoida muu hooaja riideesemeid või jalanõusid. Kapi erinevad vaheosad annavad võimaluse ära eraldada erinevate hooaegade riideid ja muid esemeid. Riidekapil on kolm metallsiinidel liikuvat sahtlit, kus on hea hoiustada väiksemaid aksessuaare, mida soovitakse hoida mugavalt käepärases kohas. Kapi käepidemed on kergesti haaratavad ja valmistatud metallist. Riidekapile on võimalik juurde tellida lisariiuleid ning kapi valgusteid. NB! Kapile on võimalik juurde tellida metallist must raam. Metallist must raam ei kuulu komplekti.

Kui soovid luua oma magamistoas erilise tööstuslikus stiilis mööbli terviklahenduse, siis heida pilk Detroit tootesarjale, mille seast leiad veel erinevates mõõtudes kappe, kummuteid ja voodeid!

Materjal: mööbliplaat, metall
Viimistlus: tammeplank, must
Tootesari: Detroit