Menüü
Ostukorv

Öökapp Detroit (tammeplank/must)

Öökapp Detroit (tammeplank/must)
Öökapp Detroit (tammeplank/must)
Öökapp Detroit (tammeplank/must)
Öökapp Detroit (tammeplank/must)
Toote info
Kollektsioon Detroit
Laius (cm) 58 cm
Kõrgus (cm) 35 cm
Sügavus (cm) 41 cm
Kummuti/kapi tüüp 2 sahtliga
Tootjamaa Saksamaa
Öökapp Detroit (tammeplank/must)
  • Toote saadavus: Laos
  • Toote mõõdud (sügavus x laius x kõrgus): 41.00cm x 58.00cm x 35.00cm
135€
Maksudeta: 113€

Võimalikud valikud

Industriaalse stiiliga öökapp Detroit sobib sisustajale, kes hindab oma interjööris erilist ning kaasaegset tööstuslikku disaini. Industriaalne mööblidisain lööb laineid magamistoa sisekujunduses, olles erilise välimusega ning säilitades praktilised omadused. Öökapp Detroit on silmapaistev ning unikaalne oma tammeplangu puiduimitatsiooni ning musta värvi kombinatsioonis viimistluse poolest, millele loovad kauni kontrasti mustast metallist käepidemed ning kapijalad. Öökapp Detroit sobib ideaalseks täienduseks samas stiilis voodile. Öökapp Detroit meenutab justkui New York’iliku loft stiilis elamise interjööri, mistõttu sobib eelkõige modernsesse siseruumi. Öökapp sobib nii magamistuppa, noorte tuppa ning esikusse.

Tööstusliku välimusega öökapp Detroit on valmistatud kvaliteetsest ning vastupidavast mööbliplaadist. Öökapil on kaks metallsiinidel liikuvat sahtlit, kus on hea hoiustada väiksemaid aksessuaare, mida soovitakse hoida mugavalt käepärases kohas. Samuti on öökappi hea paigutada vajalikku lugemisvara ning väärtuslikke esemeid. Kapi käepidemed on kergesti haaratavad ja valmistatud metallist.

Kui soovid luua oma magamistoas erilise tööstuslikus stiilis mööbli terviklahenduse, siis heida pilk Detroit tootesarjale, mille seast leiad veel erinevates mõõtudes kappe, kummuteid ja voodeid!

Materjal: mööbliplaat, metall
Viimistlus: tammeplank, must
Tootesari: Detroit