Menüü
Ostukorv

Kummut Paris 3u3s (valge)

Kummut Paris 3u3s (valge)
Kummut Paris 3u3s (valge)
Kummut Paris 3u3s (valge)
-25 %
Kummut Paris 3u3s (valge)
Kummut Paris 3u3s (valge)
Kummut Paris 3u3s (valge)
Toote info
Kollektsioon Paris
Laius (cm) 144 cm
Kõrgus (cm) 92 cm
Sügavus (cm) 46 cm
Kummuti/kapi tüüp 3 ukse ja 3 sahtliga
Tootjamaa Taani
Kummut Paris 3u3s (valge)
  • Toote saadavus: Laos
  • Toote mõõdud (sügavus x laius x kõrgus): 46.00cm x 144.00cm x 92.00cm
290€
389€
Maksudeta: 242€

Võimalikud valikud

Paris tootesarja mööbel võlub igat sisustajat oma elegantse ning romantilist hõngu välimuse poolest. Kergelt Vahemerelikku disaini meenutav puhvetkummut on justkui iga sisustaja unistus paigutada ära oma nõud ja söögiriistad kauni välimusega kappi. Valge mööbel mõjub ruumis kergelt ning muudab toa avaramaks. Kummuti muudab eriliseks selle pealisplaadile ja alusplaadile ning kummuti ustele süvistatud dekoratiivsed kaunistusjooned. Samuti annavad kummutile kontrasti metallist kapinupud. Puhvetkummut on mahukas ning oma klassikalise stiili tõttu omab pikka kasutusiga. Kapp sobib nii kaasaegsesse linnakorterisse kui ka hubasesse maakoju.

Puhvetkummut Paris on valmistatud kvaliteetsest ning vastupidavast mööbliplaadist. Lisaks ilusale disainile on puhvetkummut ka väga mahukas ning praktiline oma hoiustamise võimaluste poolest. Kummutil on kolm sahtlit ning kolm kapiust mille taga on reguleeritava kõrgusega vaheriiul, mille iga ühe kandevõime on 15 kg. Sahtlid ning riiulid annavad võimaluse paigutada ära vajalikud lauanõud, laudlinad, dekoratsioonid ja palju muu vajalikku, mida soovitakse hoida endale käepärases kohas. Kummuti ühe sahtli kandevõime on 4 kg. Kummuti pealisplaadile on ideaalne võimalus paigutada mõni väiksem lamp, pildiraame ja muid esemeid, mida soovitakse eksponeerida. Kummuti pealmise plaadi kandevõime ühtlaselt jaotatud koormuse korral on 50 kg. Kummutil on reguleeritava kõrgusega jalad. Puhvetkummuti peale sobib kolme uksega vitriinkapi ülaosa (vt seotud tooteid).

Paris mööblisarjast leiab veel samas stiilis kappe, kummuteid, öökappe ja palju muud. Sobitades puhvetkummuti juurde samast sarjast vitriinkapi ülaosa või laua, lood oma kodus kauni mööbli terviklahenduse!

Materjal: mööbliplaat
Viimistlus: valge
Tootesari: Paris