Menüü
Ostukorv

Riidekapp Paris (valge)

Riidekapp Paris (valge)
Toote info
Kollektsioon Paris
Laius (cm) 96 cm
Kõrgus (cm) 200 cm
Sügavus (cm) 60 cm
Kummuti/kapi tüüp 2 uksega
Tootjamaa Taani
Riidekapp Paris (valge)
  • Toote saadavus: Tarneaeg: 1-2 kuud
  • Toote mõõdud (sügavus x laius x kõrgus): 60.00cm x 96.00cm x 200.00cm
499€
Maksudeta: 416€

Võimalikud valikud

Paris tootesarja mööbel võlub igat sisustajat oma elegantse ning romantilist hõngu välimuse poolest. Kergelt Vahemerelikku disaini meenutav riidekapp on justkui iga sisustaja unistus paigutada ära oma vajalikud riided ja aksessuaarid kauni välimusega kappi. Valge mööbel mõjub ruumis kergelt ning muudab toa avaramaks. Riidekapi muudab eriliseks selle pealisplaadile ja alusplaadile ning kapiustele süvistatud dekoratiivsed kaunistusjooned. Samuti annavad riidekapile kontrasti metallist kapinupud. Riidekapp on piisavalt on mahukas ning oma klassikalise stiili tõttu omab pikka kasutusiga ka kodu teistes siseruumides. Riidekapp sobib nii magamistuppa, lastetuppa kui ka esikusse. Kapp sobib nii kaasaegsesse linnakorterisse kui ka hubasesse maakoju.

Lisale ilusale disainile on riidekapp ka praktiline oma hoiustamise võimaluste poolest. Riidekapp Paris on valmistatud kvaliteetsest ning vastupidavast mööbliplaadist. Riidekapp on jaotatud kaheks osaks. Vasakpoolse ukse taga on ülariiul asjade hoiustamiseks ning riidepuutoru riiete riputamiseks. Parempoolse ukse taga on neli riiulit, kuhu on mugav paigutada riideid ning muid aksessuaare. Riidekapil on viis väikest reguleeritava kõrgusega jalga. 

Paris mööblisarjast leiab veel samas stiilis kappe, kummuteid, voodeid ja palju muud. Sobitades riidekapi juurde samast sarjast kummuti või voodi, lood oma kodus kauni mööbli terviklahenduse!

Materjal: mööbliplaat
Viimistlus: valge
Tootesari: Paris