Menüü
Ostukorv

Riidekapp New York A (hele tamm)

Riidekapp New York A (hele tamm)
Toote info
Kollektsioon New York
Laius (cm) 45 cm
Kõrgus (cm) 208 cm
Sügavus (cm) 58 cm
Kummuti/kapi tüüp 1 uksega
Tootjamaa Saksamaa
Riidekapp New York A (hele tamm)
  • Toote saadavus: Tarneaeg: 1-2 kuud
  • Toote mõõdud (sügavus x laius x kõrgus): 58.00cm x 45.00cm x 208.00cm
219€
Maksudeta: 183€

Võimalikud valikud

New York A mööblisarja kitsas riidekapp esindab elegantset disaini, mille kaunilt heledates toonides välimus annab kapile juurde lihtsa, ent ilusa ning kauakestva välimuse. New York A riidekapp ei ole liialt silmatorkav tänu oma heleda tamme puiduimitatsioonile, andes sisustajale laialdased võimalused sobitada riidekappi magamistoa muu heleda mööbli ja sisustuselementidega. Riidekapp on praktiline mööbliese, sest ei võta ruumis palju pinda ning annab võimaluse paigutada ära ka kõige väiksemad esemed. Riidekapp omab pikka kasutusiga ka kodu teistes siseruumides, sobides lisaks magamistoale ka külalistuppa, lastetuppa, kodukontorisse, elutuppa või esikusse.

Riidekapp New York A on valmistatud kvaliteetsest ning vastupidavast mööbliplaadist. Riidekapil on üks kapiuks, mille taga on neli riiuliosa, kuhu on mugav paigutada väiksemad esemed käepärasesse kohta. Riidekapi käepide on värvitud plastikust.

Riidekapp kuulub New York A mööblisarja, mille valikust leiab erinevates mõõtudes ja toonides erinevaid nurgakappe ja riidekappe!

Materjal: mööbliplaat, plastik
Viimistlus: hele tamm
Tootesari: New York A