Menüü
Ostukorv

Riidekapp New York (alpivalge)

Riidekapp New York (alpivalge)
Toote info
Kollektsioon New York
Laius (cm) 135 cm
Kõrgus (cm) 236 cm
Sügavus (cm) 58 cm
Kummuti/kapi tüüp 3 uksega
Tootjamaa Saksamaa
Riidekapp New York (alpivalge)
  • Toote saadavus: Laos
  • Toote mõõdud (sügavus x laius x kõrgus): 58.00cm x 135.00cm x 236.00cm
570€
Maksudeta: 475€

Võimalikud valikud

Alpivalge riidekapp New York B on iga sisustaja unistus, kes hindab kodus siseruumides valgeid ning neutraalseid toone ning klassikalist stiili mööblit. New York B riidekapp esindab romantilist ning puhast disaini, mistõttu sobib nii linnakorterisse kui ka hubasesse maakoju. Oma tagasihoidliku tooni poolest on kapp aegumatu välimusega, mistõttu saab mööblit kasutada edaspidi ka teistes siseruumides. Kapi keskmisel uksel olev peegel lisab kapile praktilist otstarvet ning annab ruumile juurde avarust. Kapp sobib nii magamistuppa, laste magamistuppa kui ka esikusse.

Kolme uksega riidekapp on valmistatud kvaliteetsest ning vastupidavast mööbliplaadist. Lisaks ilusale välimusele, on New York B mööblisarja riidekapp ruumikas ning mahutab palju. Kapp on jaotatud kaheks osaks, vasakul pool on kitsam ning paremal pool on laiem kapi vaheosa. Mõlemas vahes on reguleeritava kõrgusega ülariiulid ning riiete riputamiseks riidepuutorud. Kapi riidepuutorule saab riputada riideid, lipse, salle, püksirihmasid ning palju muud vajalikku. Kapi ülemisel riiulil on ideaalne hoiustada muu hooaja riideid, jalatseid ning muid esemeid. New York B riidekapi kapinupud on tsingist. 

Riidekapp kuulub New York B mööblisarja, kus on veel valik riidekappe erinevates mõõtudes. Kui antud riidekapp ei sobi oma tooni või mõõtude poolest, siis tutvu ka New York mööblisarja muu valikuga. 

Materjal: mööbliplaat
Viimistlus: alpivalge
Tootesari: New York B