Menüü
Ostukorv

Öökapp New York (valge)

Öökapp New York (valge)
Toote info
Kollektsioon New York
Laius (cm) 52 cm
Kõrgus (cm) 53 cm
Sügavus (cm) 38 cm
Kummuti/kapi tüüp 3 sahtliga
Tootjamaa Saksamaa
Öökapp New York (valge)
  • Toote saadavus: Tarneaeg: 1-2 kuud
  • Toote mõõdud (sügavus x laius x kõrgus): 38.00cm x 52.00cm x 53.00cm
129€
Maksudeta: 108€

Võimalikud valikud

Anna oma magamistoale lisaväärtust stiilse ning modernse New York mööblisarja öökapiga. Valge kõrgläikega öökapp New York sobib pea igasse modernesse interjööri, sest on välimuselt lihtne ning oma neutraalse tooni tõttu võimaldab kergesti kokku sobitada muid mööbliesemeid ning sisustuselemente. Öökapp on praktiline oma mahutavuse poolest, mistõttu vastab ka kõige nõudlikuma sisustaja hoiustamise vajadustele. Öökapp sobib nii heledamasse interjööri kui ka kontrastiks näiteks tumedale mööblile või seinavärvile. Öökapile annab erilise vungi veel kapi kroomitud metallist sahtlite käepidemed. 

Öökapp New York on valmistatud kvaliteetsest mööbliplaadist. Kapil on kaks kõrgläikega viimistletud sahtlit, mis liiguvad mugavalt metallsiinidel. Öökapp New York on eelkõige suuremat sorti, mahutades ära kõik vajaliku mida soovid hoida enda läheduses ka öistel tundidel. Sahtlitesse on mugav paigutada vajalikku lugemisvara kui ka muid väärtuslikke esemeid nagu mobiiltelefon ja autovõtmed. 

Öökappi on võimalik kokku sobitada New York mööblisarja muude mööbliesemetega. Heida pilk New York mööblisarja muudele toodetele, mille seast leiad veel erinevates mõõtudes öökappe ja kummuteid!

Materjal: mööbliplaat
Viimistlus: valge
Tootesari: New York