Menüü
Ostukorv

Riidekapp New York (valge pärlläige)

Riidekapp New York (valge pärlläige)
Toote info
Kollektsioon New York
Laius (cm) 180 cm
Kõrgus (cm) 234 cm
Sügavus (cm) 58 cm
Kummuti/kapi tüüp 4 uksega
Peegliga Jah
Tootjamaa Saksamaa
Riidekapp New York (valge pärlläige)
  • Toote saadavus: Laos
  • Toote mõõdud (sügavus x laius x kõrgus): 58.00cm x 180.00cm x 234.00cm
715€
Maksudeta: 596€

Võimalikud valikud

Kui armastad oma kodu siseruumides modernset lähenemist ning heledaid toone, siis New York D mööblisarja riidekapp on ideaalne valik. New York D mööblisarja kapp on viimistletud valge pärlmutter värviga, mis muudab kapi stiilseks ning annab juurde luksusliku disaini hõngu. Kapp sobib sisustajale, kes hindab oma kodus heledaid toone ning soovib kapi juurde sobitada ka muudes toonides mööblit ning sisustuselemente. Riidekapi tagasihoidliku tooni tõttu, ei ole kapp liialt silmatorkav ning annab võimaluse kapp sobitada erinevate seinatoonide ning põrandakatetega. Riidekapi muudab eriliseks selle keskmistel ustel olevad peeglid, mis annab kapile juurde praktilist väärtust ning annab ruumile juurde avarust. Riidekapp sobib nii magamistuppa kui ka esikusse.

Lisaks eriliseks välimusele, on New York D mööblisarja riidekapp ruumikas ning mahutab palju. Kapp on jaotatud kaheks osaks, mille mõlemal pool vahes on on reguleeritava kõrgusega ülariiulid ning riiete riputamiseks riidepuutorud. Kapi riidepuutorule saab riputada riideid, lipse, salle, püksirihmasid ning palju muud vajalikku. Kapi ülemisel riiulil on ideaalne hoiustada muu hooaja riideid, jalatseid ning muid esemeid. Kapi kaks osa võimaldavad ära eraldada mitme pereliikme riided ja esemed eraldi vahedesse. Kapinupud on alumiiniumist.

Riidekapp kuulub New York D mööblisarja, kus on veel valik riidekappe erinevates mõõtudes. Kui antud riidekapp ei sobi oma tooni või mõõtude poolest, siis tutvu ka New York D mööblisarja muu valikuga. 

Materjal: mööbliplaat
Viimistlus: valge pärlläige
Tootesari: New York D