Menüü
Ostukorv

Riidekapp New York B H236cm (valge)

Riidekapp New York B H236cm (valge)
Toote info
Kollektsioon New York
Laius (cm) 90 cm
Kõrgus (cm) 236 cm
Sügavus (cm) 58 cm
Kummuti/kapi tüüp 2 uksega
Tootjamaa Saksamaa
Riidekapp New York B H236cm (valge)
  • Toote saadavus: Tarneaeg: 1-2 kuud
  • Toote mõõdud (sügavus x laius x kõrgus): 58.00cm x 90.00cm x 236.00cm
379€
Maksudeta: 316€

Võimalikud valikud

Riidekapp New York B võlub sisustajat oma klassikalise romantilise hõnguga välimuse ning kerge valge tooniga, mis sobib nii tänapäevasesse Skandinaavia stiilis interjööri kui ka hubasesse maakoju. Riidekapp on praktiline mööbliese, sest ei võta ruumis palju pinda ning annab võimaluse paigutada ära vajalikud riided. Kapi muudab eriliseks selle lihtne klassikaline disain ent kaunis välimus, mille toovad esile kapiukse äärtesse süvistatud kerged dekoratiivsed jooned. Kapi aegumatu välimuse tõttu omab kapp pikka kasutusiga ka kodu teistes siseruumides, sobides lisaks magamistoale ka külalistuppa, lastetuppa või esikusse.

Riidekapp New York B on valmistatud kvaliteetsest ning vastupidavast mööbliplaadist. Riidekapil on kaks kapiust, mille taga on üks riidepuutoru. Riidepuutorule saab riputada kõik vajalikud riided või üleriided ning kapi alumisse osasse on hea paigutada jalanõusid või muid väiksemaid esemeid. Riidekapi käepide on kergesti haaratav ning valmistatud metallist.

Kui antud riidekapp ei sobi värvi või mõõtude poolest, siis heida pilk New York B mööblisarja teistele toodetele, mille valikust leiab erinevates mõõtudes ja toonides mitmeid riidekappe! 

Materjal: mööbliplaat, metall
Viimistlus: valge
Tootesari: New York B